DAVID HALLER

Dan Stevens David Haller on mieleltään järkkynyt nuori mies. Hänen pirstaloitunut persoonallisuutensa ohjaa miehen toimintaa vastoin hänen tahtoaan, kunnes David saa yliotteen ja onnistuu kanavoimaan yliluonnollisia voimiaan toivomallaan tavalla.David Haller on mieleltään järkkynyt nuori mies.
Hänen pirstaloitunut persoonallisuutensa ohjaa miehen toimintaa vastoin hänen tahtoaan, kunnes David saa yliotteen ja onnistuu kanavoimaan yliluonnollisia voimiaan toivomallaan tavalla.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller Syd on katujen kasvattama. Ulkoapäin hän vaikuttaa kovalta, mutta todellisuudessa hän uskoo onnellisiin loppuihin.Syd on katujen kasvattama.
Ulkoapäin hän vaikuttaa kovalta, mutta todellisuudessa hän uskoo onnellisiin loppuihin.

MELANIE BIRD

Jean Smart Erikoisista menetelmistään tunnettu terapeutti Melanie Bird on valinnut elämäntehtävänsä - hän on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen yhteiskunnan "erilaisia" yksilöitä.Erikoisista menetelmistään tunnettu terapeutti Melanie Bird on valinnut elämäntehtävänsä - hän on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen yhteiskunnan "erilaisia" yksilöitä.

AMY HALLER

Katie Aselton Amy on Davidin vanhempi sisar. Hän on nähnyt ja kokenut Davidin mielisairauden aiheuttamat tuskat perheessään, mikä on tehnyt Amystä pessimistin ja riskinottoa pelkäävän.Amy on Davidin vanhempi sisar.
Hän on nähnyt ja kokenut Davidin mielisairauden aiheuttamat tuskat perheessään, mikä on tehnyt Amystä pessimistin ja riskinottoa pelkäävän.

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Kuivan huumorin taitava pragmaattinen Ptonomy on johtajatyyppi, jota voit katsoa ylöspäin. Hänen kykynsä lukea toisten muistoja on lahja, mutta samalla taakka. Toisten ihmisten traumoista tulee myös hänen traumojaan.Kuivan huumorin taitava pragmaattinen Ptonomy on johtajatyyppi, jota voit katsoa ylöspäin.
Hänen kykynsä lukea toisten muistoja on lahja, mutta samalla taakka. Toisten ihmisten traumoista tulee myös hänen traumojaan.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry menee jatkuvasti eteenpäin. Hän haluaa tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja puhuu suunsa puhtaaksi, seurauksista piittaamatta.Kerry menee jatkuvasti eteenpäin.
Hän haluaa tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja puhuu suunsa puhtaaksi, seurauksista piittaamatta.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Geneetikko Cary on Kerryn täydellinen vastakohta. Hiljainen ja varautunut, mutta ajatteleva, urhea ja valmis uhrautumaan rakkaidensa puolesta.Geneetikko Cary on Kerryn täydellinen vastakohta.
Hiljainen ja varautunut, mutta ajatteleva, urhea ja valmis uhrautumaan rakkaidensa puolesta.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza Lenny on Davidin ystävä, jonka elämä on ollut päihteiden riivaama. Hän pysyy pinnalla kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ja uskoo ikuisena optimistina parempaan.Lenny on Davidin ystävä, jonka elämä on ollut päihteiden riivaama.
Hän pysyy pinnalla kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ja uskoo ikuisena optimistina parempaan.

OLIVER BIRD

Jemaine Clement Melanien aviomies Oliver on loistava tiedemies, nautiskelija ja todellinen tuulahdus menneiden aikojen tapoja.Melanien aviomies Oliver on loistava tiedemies, nautiskelija ja todellinen tuulahdus menneiden aikojen tapoja.